
برگزاری اردوی دهه هشتادی های کانون فرهنگی هنری «شمیم حسنی» شیراز
اردوي دهه هشتادي هاي کانون فرهنگي هنري «شميم حسني» شيراز با حضور 150 نفر از اعضاي کانون و پايگاه مسجد امام حسن مجتبي (ع) در محل اردوگاه شهيد دستغيب اين شهرستان برگزار شد.
شناسه خبر : 44293 تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ زمان انتشار : ۱۳:۰۴
به گزارش ستاد ارتباطات رسانه ای (فهما) از استان فارس، اردو دو روزه به همت بسیجیان و اعضای کانون فرهنگی مسجد امام حسن مجتبی (ع) ویژه نوجوانان و جوانان دهه هشتادی با ظرفیت ۱۵۰ نفر در محل اردوگاه شهید دستغیب شیراز برگزار شد.
براساس این گزارش، این اردو در بهمن ماه جاری با هدف ایجاد فضای آموزشی و تربیتی و نشاط و سرگرمی و همچنین جذب نوجوانان و جوانان به مسجد برگزار شده بود که برنامه های مختلفی مانند پینت بال، فوتبال، برگزاری جشن، کلاس آموزش سلاح شناسی و رصد شبانه در همین راستا انجام شد.
این گزارش می افزاید: با حضور «سلیمان مهدوی»، مدیر کانون «شمیم حسنی» شیراز، فرمانده سپاه ناحیه احمد بن موسی (ع) شیراز نیز برای بازدید و عرض خداقوت به بسیجیان در این اردو حضور پیدا کرد.