روایت کانون «منتظران منجی(عج)» شیراز از میدان‌داری مسجد «چراغ‌علی‌خان» در جنگ رمضان
همراه با میدان‌داران مدافع وطن در کانون‌های مساجد فارس/3

روایت کانون «منتظران منجی(عج)» شیراز از میدان‌داری مسجد «چراغ‌علی‌خان» در جنگ رمضان

مدير کانون فرهنگي‌هنري «منتظران منجي(عج)» شيراز ضمن تشريح برنامه‌هاي ويژه جنگ رمضان، گفت: در لبيک به امر رهبر انقلاب تجمع شبانه مردمي مقابل نمايندگي وزارت امورخارجه در شيراز ادامه دارد.
شناسه خبر : 73733 تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۴۰۵ زمان انتشار : ۱۲:۲۶

به گزارش روابط عمومی ستادهماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد از استان فارس، از ابتدای جنگ رمضان و به‌ویژه انتشار خبر شهادت رهبر انقلاب اسلامی در ۹ اسفندماه ۱۴۰۴ اصحاب و ارکان مساجد با برنامه‌ریزی و اندیشیدن تمهیدات، این مکان مقدس را همچون دیگر برهه‌های حساس انقلاب، به محل تجمع و پناه مردم تبدیل کردند و در واقع میدان‌دار دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی شدند.

مسجد «چراغ‌علی‌خان» در بلوار کریم‌خان زند شیراز یکی از مساجد فعال بود که از ساعات اولیه جنگ با حضور فعالان مسجد از جمله کانون فرهنگی‌هنری و اعضای هیئت امناء مسجد برنامه‌ها به ویزه اجتماع مردمی در نقاط مختلف شیراز پیگیری شد که در ادامه این برنامه‌ها را از کلام «امیر شورآبادی تکابی»، مدیر کانون فرهنگی‌هنری «منتظران منجی(عج)» شیراز می خوانیم:


«امیر شورآبادی تکابی» با ارائه گزارشی از برنامه‌های در حال برگزاری ویژه جنگ رمضان، گفت: از نخستین ساعت اعلام حمله و تجاوز آمریکایی‌صهیونی به خاک وطن، در راستای وظیفه‌ای که در قبال دفاع از میهن اسلامی داریم، با همکاری و همراهی هیئت امنای مسجد برنامه‌ها پیش‌بینی و پیگیری شد.


مدیر کانون فرهنگی‌هنری «منتظران منجی(عج)» شیراز خاطرنشان کرد: تجمع و قرار شبانه در محوریت برنامه‌ها قرار گرفت و با توجه به ماه مبارک رمضان موکب پذیرایی از مردم مومن و روزه‌دار همیشه در صحنه نیز برپا شد.


وی از اقامه نماز استغاثه به حضرت صاحب‌الزمان(عج) خبر داد و تاکید کرد: در راستای لبیک به امر رهبر انقلاب و حمایت از رزمندگان و نیروهای مسلح، با حضور اقشار مختلف مردم محفل دعای توسل و همچنین اقامه نماز استغاثه به حضرت صاحب‌الزمان(عج) در محل تجمع برگزار شده است.


عضو هیئت امنای مسجد «چراغ‌علی‌خان» شیراز خاطرنشان کرد: بیعت با رهبر انقلاب اسلامی و سردادن شعارهای حماسی با دردست داشتن پرچم جمهوری اسلامی و پلاکارد به صورت خودجوش در تجمع شبانه در شهرک میانرود و مقابل نمایندگی وزارت امورخارجه در شیراز هر شب در حال برگزاری است و تا امر رهبر انقلاب ادامه دارد.