اجتماع میدان‌داری استهبان با جشن میلاد امام رئوف(ع) کانون مسجد امام «علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع)» همراه شد

اجتماع میدان‌داری استهبان با جشن میلاد امام رئوف(ع) کانون مسجد امام «علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع)» همراه شد

مراسم جشن بزرگ ميلاد حضرت امام رضا(ع) به ميزباني کانون فرهنگي‌هنري مسجد امام «علي‌بن‌موسي‌الرضا(ع)» استهبان همزمان با پنجاه و پنجمين شب اجتماع ميدان‌داري مردمي با برنامه‌هاي متنوع برگزار شد.
شناسه خبر : 74288 تاریخ انتشار : ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ زمان انتشار : ۱۲:۰۳

به گزارش روابط عمومی ستادهماهنگی کانون‌های فرهنگی‌هنری مساجد از استان فارس، «احسان قریحه» در حاشیه برپایی این مراسم گفت: همزمان با شام ولادت امام علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) و پنجاه و پنجمین شب میدان‌داری انقلاب به همت کانون فرهنگی‌هنری مسجد امام «علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع)» استهبان مراسم جشن مردمی تدارک دیده شد.


مدیر کانون فرهنگی‌هنری مسجد امام «علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع)» استهبان افزود: در این مراسم که همزمان با ایام دهه کرامت، با استقبال باشکوه مردمی همراه بود، نیروهای مسلح استهبان مراسم مقتدرانه ادای احترام به پرچم میهن اسلامی را با همراهی مردم برگزار کردند که شکوه خاصی به محفل بخشید.


وی ادامه داد: این مراسم با پیوند آسمانی و عقد زوج جوان استهبانی همراه بود که در میان شادی هموطنان و شعارهای حماسی به خانه بخت رفتند.


این فعال فرهنگی از سخنرانی حجت الاسلام «سیدجعفر ساجدی»؛ امام جمعه شهرستان استهبان در این مراسم با ذکر عنایات حضرت امام رضا(ع) خبر داد و گفت: خادمی نونهالان برای امام رئوف(ع)، توزیع پرچم میهن اسلامی و سردادن شعارهای حماسی در بیعت با رهبر انقلاب اسلامی و حمایت از رزمندگان و نیروهای مسلح ایران اسلامی صحنه‌های ماندگاری از میدان‌داری و ایستادگی را خلق کرد.