روایت میدان‌داری بانوان قرآنی محله «سعدی» شیراز با محوریت کانون «شهید حسین عبدالهی»
همراه با میدان‌داران مدافع وطن در کانون‌های مساجد فارس/12

روایت میدان‌داری بانوان قرآنی محله «سعدی» شیراز با محوریت کانون «شهید حسین عبدالهی»

مدير کانون فرهنگي‌هنري تخصصي خواهران «شهيد حسين عبدالهي» مسجد «امام حسين(ع)» شيراز از اجراي برنامه‌هاي ويژه حماسي و قرآني براي بانوان محله «سعدي» خبر داد.
شناسه خبر : 74310 تاریخ انتشار : ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ زمان انتشار : ۱۱:۱۳

به گزارش روابط عمومی ستادهماهنگی کانون‌های فرهنگی‌هنری مساجد از استان فارس، از ابتدای جنگ رمضان و به‌ویژه انتشار خبر شهادت رهبر انقلاب اسلامی در ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، اصحاب و ارکان مساجد استان فارس با برنامه‌ریزی و اندیشیدن تمهیدات، این مکان‌های مقدس را همچون دیگر برهه‌های حساس انقلاب، به محل تجمع و پناه مردم تبدیل کردند و در واقع مساجد با همکاری کانون‌های فرهنگی‌هنری، پایگاه‌های بسیج، گروه‌های جهادی و دیگر فعالان و آبادگران خانه‌های خدا میدان‌دار دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی شدند.


مسجد «امام حسین(ع)» واقع در محله سعدی شیراز یکی از میدان‌دارانی است که «سیده سکینه هاشمی»، مدیر کانون فرهنگی‌هنری تخصصی خواهران «شهید حسین عبدالهی» مستقر در این مسجد، طی مصاحبه‌ای که در پیش آمده، روایتگر مقاومت و ایستادگی بانوان مسجدی و قرآنی اهالی این محله شده است.

«سیده سکینه هاشمی» با بیان اینکه از روزهای آغاز جنگ تحمیلی سوم در ماه مبارک رمضان برنامه‌های کانون با رویکرد حماسی ادامه پیدا کرده است، گفت:   جلسه هفتگی با حضور بانوان مسحله سعدی با برنامه‌هایی نظیر: تلاوت قرآن کریم و به ویژه سوره فتح و نصر به همراه تفسیر، زمزمه دعای فرج و توسل به نیت سلامتی رهبر انقلاب اسلامی و پیروزی رزمندگان و نیروهای مسلح  برگزار و در برگزاری جلسه، به گرامیداشت مناسبت‌های مذهبی همان هفته نیز توجه می‌شود.


مدیر کانون فرهنگی‌هنری تخصصی خواهران «شهید حسین عبدالهی» شیراز با بیان اینکه برنامه‌های بانوان در حسینیه «آل محمد (ص)» شهرک سعدی در جوار مسجد برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: برنامه‌ها با همکاری پایگاه بسیج، خانه قرآن «آل محمد (ص)،  هیئت «عقیله‌العرب(س)»، نیروهای فعال مردمی و کانون فرهنگی‌هنری «شهید حسین عبدالهی» در بخش خواهران و برادران با قوت ادامه دارد.

وی از حضور حماسی بانوان محله در اجتماع شبانه بیعت با آیت‌الله‌العظمی «سیدمجتبی حسینی‌خامنه‌ای»(حفظه‌الله) رهبر معظم انقلاب و پرچم‌گردانی به همراه فرزندان خود خبر داد و گفت: در شب‌های قدر انقلاب، بانوان در کنار همه اقشار مردمی علاوه بر حضور پرشور و حماسی؛ اقدام به تدارک پذیرایی با برپایی موکب صلواتی، پخت غذا برای نیروهای امنیت، هدیه به بچه‌ها و کودکان شرکت‌کننده در قرار شبانه می‌کنند که در موکب صورت نونهالان نیز با نقاشی، به تصویر پرچم میهن اسلامی مزین می‌شود.

هاشمی همچنین به برنامه‌های ویژه ایام بزرگداشت دهه کرامت اشاره و خاطرنشان کرد: جلسه هفتگی قرآن کریم به مناسبت دهه کرامت برگزار شد و ثواب تلاوت یک جزء قرآن کریم همراه با تفسیر به پیشگاه ائمه اطهار(ع) تقدیم شد. همچنین دعای فرج همراه با پذیرایی میلاد باسعادت علی بن موسی الرضا (ع)همراه با زیارت آن حضرت انجام شد و کتاب قصه و بادکنک بین بچه‌های فعال در نقاشی هدیه شد.


وی یادآور شد: نشست‌های بصیرتی جنگ رمضان و مراسم نورانی جزءخوانی قرآن کریم در ماه مبارک رمضان با حضور خواهران روزه‌دار ۹ تا ۱۱ صبح در حسینیه آل محمد(ص) شهرک سعدی برگزار شد.

مدیر کانون فرهنگی‌هنری تخصصی خواهران «شهید حسین عبدالهی» شیراز از حضور فعال بانوان مسجدی و قرآنی این کانون در تجمع های شیراز خبر داد و گفت: شرکت در تجمع جانفداهای امام رضایی از میدان امام حسین (ع) تا حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) از جمله این برنامه‌ها بود که با حضور خواهران کانون مسجد امام حسين (ع) شهرک سعدی برگزار شد.