همراهی کانون‌های مسجد علی‌ابن‌الحسین (ع) شیراز در پذیرایی از زائران بدرقه امام شهید در دروازه قرآن
هم‌گامی کانون‌های مساجد فارس با «بدرقه آفتاب»(18)

همراهی کانون‌های مسجد علی‌ابن‌الحسین (ع) شیراز در پذیرایی از زائران بدرقه امام شهید در دروازه قرآن

همزمان با عبور کاروان‌هاي زائران بدرقه امام شهيد، کانون‌هاي فرهنگي‌هنري «قرآن و اهل‌بيت(ع)» و تخصصي خواهران «محدثه» مسجد علي ابن الحسين (ع) شيراز در محل دروازه قرآن شيراز براي پذيرايي از کاروان‌ همراهي دارند.
شناسه خبر : 75900 تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۴۰۵ زمان انتشار : ۱۲:۵۴

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی‌هنری مساجد استان فارس، «سماء علیمحمدی» در حاشیه برپایی موکب با اعلام این خبر گفت: همزمان با عبور کاروان‌های زائران بدرقه امام شهید، اصحاب و اعضای کانون‌های فرهنگی‌هنری «قرآن و اهل‌بیت(ع)» و تخصصی خواهران «محدثه» مسجد علی ابن الحسین (ع) شیراز با هیئت‌های مذهبی در محل دروازه قرآن شیراز برای پذیرایی از کاروان‌ها همکاری و همراهی دارند.


مدیر کانون فرهنگی‌هنری تخصصی خواهران «محدثه» مسجد علی ابن الحسین (ع) شیراز افزود: موکب از سوی هیئت مذهبی «دلدادگان قمر بنی هاشم(ع)» برپا شده است و بچه‌های مسجد خادمان این موکب هستند.


وی افزود: پخش نوای قرآن کریم و سرودهای حماسی در خون‌خواهی امام شهید در کنار حضور زائران شرکت در مراسم بدرقه و تشییع قائد شهید امت، حال و هوایی معنوی به دروازه قرآن شیراز بخشیده است.