کاروان کانون «شهید محمدرضا حیدری» ارسنجان به یاد رهبر شهید عازم مسیر مشایه شد
اربعین بچه‌های مسجد فارس؛ از محله تا مشایه حسین/5

کاروان کانون «شهید محمدرضا حیدری» ارسنجان به یاد رهبر شهید عازم مسیر مشایه شد

در آستانه فرارسيدن اربعين حسيني، کاروان زيارتي کانون فرهنگي‌هنري «شهيد محمدرضا حيدري» ارسنجان به ياد رهبر شهيد از مسجد ابوالفضل العباس (ع) اين شهرستان عازم مسير پياده‌روي مشايه امام حسين(ع) شد.
شناسه خبر : 76520 تاریخ انتشار : ۸ مرداد ۱۴۰۵ زمان انتشار : ۰۹:۱۱

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی‌هنری مساجد استان فارس، «خدیجه نعمتی» با اعلام این خبر، گفت: در آستانه فرارسیدن اربعین حسینی، کاروان زیارتی با حضور اعضای کانون فرهنگی‌هنری «شهید محمدرضا حیدری» و پایگاه مقاومت «ولایت» ارسنجان از مسجد ابوالفضل العباس (ع) این شهرستان عازم مسیر پیاده‌روی کربلا شد.


مدیر کانون فرهنگی‌هنری «شهید محمدرضا حیدری» شهرستان ارسنجان افزود: این کاروان به یاد رهبر شهید انقلاب اسلامی در مسیر مشایه نجف تا کربلا حضور پیدا می‌کند و در طول مسیر برنامه‌های فرهنگی و مداحی و توسل به اهل‌بیت(ع) برگزار می‌شود.


وی خاطرنشان کرد: مراسم عزاداری و سوگواری شهادت سرور و سالار شهیدان کربلا و یاران باوفای آن حضرت از ابتدای ماه محرم با حضور اعضای کانون فرهنگی‌هنری «شهید محمدرضا حیدری» و پایگاه مقاومت «ولایت» ارسنجان به میزبانی مسجد ابوالفضل العباس (ع) این شهرستان در حال برگزاری است و تا پایان ماه صفر ادامه دارد.