شکوه مادری در «سه‌شنبه‌های تکریم شهدایی»؛ مادر شهیدان فهیمی تنها دغدغه‌اش روشن‌ماندن چراغ مسجد بود

شکوه مادری در «سه‌شنبه‌های تکریم شهدایی»؛ مادر شهیدان فهیمی تنها دغدغه‌اش روشن‌ماندن چراغ مسجد بود

در تداوم اجراي رويداد ملي «سه‌شنبه‌هاي تکريم شهدايي» و پويش «اول خانواده شهدا»، باحضور مدير وکارشناسان ستادهماهنگي کانون‌هاي مساجد فارس از مادر شهيدان فهيمي تجليل شد. اين شهدا در دوران دفاع مقدس در سايه‌سار مسجد علي‌بن‌ابيطالب(ع) شيراز پرورش يافته و به جبهه اعزام شدند و مادر اين شهدا تنها دغدغه‌اش روشن‌ماندن چراغ مسجد بود.
شناسه خبر : 80250 تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۴۰۵ زمان انتشار : ۱۶:۱۱

به گزارش روابط عمومی ستادهماهنگی کانون‌های فرهنگی‌هنری مساجد استان فارس، حجت الاسلام‌والمسلمین «حسین امیدی» امروز سه‌شنبه (12آبان) در دیدار با «رقیه رحیمی پور»، مادر شهیدان «محمود، احمد و حسین» فهیمی گفت: رویداد ملی «سه‌شنبه‌های تکریم شهدایی» و پویش «اول خانواده شهدا» در لبیک به امر رهبر انقلاب، با هدف دیدار با خانواده‌های شهدا، تکریم و آشنایی با سیره شهدا و پیگیری مشکلات آنان هر هفته در روزهای سه‌شنبه برگزار می‌شود که از برنامه‌های کانون‌های مساجد استان نیز است.


مدیر ستادهماهنگی کانون‌های فرهنگی‌هنری مساجد استان فارس تاکید کرد: هرچه امروز در اختیار ماست از برکت خون شهداست و به حرمت خون شهدا باید تلاش شود تا ضمن گرامیداشت خانواده‌های آنان، شهدایی که در زمینه‌های مختلف قرآنی، فرهنگی و به ویژه هنری فعال بوده‌اند و گمنام هستند، شناسایی و معرفی شوند.


مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد استان فارس با تاکید بر معرفی شهدای فعال مساجد و پاسداشت خانواده‌های آنان با حضور بچه‌های مسجد گفت: کار اصلی و جهادی را شهدا انجام دادند و سعی بر این است که به حرمت خون شهدا، در جهت احیای مسجد و ادامه فعالیت‌های فرهنگی آن اقدام عملی صورت گیرد.


وی در پاسخ به مطالبه مادر شهیدان فهیمی در خصوص رسیدگی به وضعیت مسجد علی‌بن‌ابیطالب(ع) شیراز مستقر در محله این شهدا، ابراز امیدواری کرد: با عنایت شهدا، تلاش خواهد شد با همکاری نهادهای مرتبط و بچه‌های مسجدی، مشکلات مسجد علی‌بن‌ابیطالب(ع) که محل اعزام و فعالیت این شهداست، پیگیری و رفع شود.


براساس این گزارش؛ «رقیه رحیمی پور»، مادر شهیدان «محمود، احمد و حسین» فهیمی از شهدای دوران دفاع مقدس نیز در این دیدار با اشاره به نقش محوری مسجد علی‌بن‌ابیطالب(ع) در تربیت و اعزام فرزندانش، احیای این مسجد را مهم‌ترین دغدغه و خواسته خود، خانواده شهدا و اهالی این محله دانست و تاکید کرد: چراغ این مسجد باید روشن بماند.


وی اظهار کرد: فرزندانم در همین مسجد علی‌بن‌ابیطالب(ع) رشد کردند و از همین مسجد اعزام شدند. اهل قرآن، اقامه نماز، اذان‌گویی و فعالیت‌های مسجدی بودند و رابطه‌ای عمیق با مسجد و محله داشتند.


این مادر شهید، با اشاره به اینکه چهار فرزند پسرم و دامادم شهید «محمد مرادی» که پسر خواهرم نیز هست، در دفاع مقدس حضور داشتند، افزود: «محمود» در سن سیزده سالگی به جبهه رفت و در سال ۱۳۶۱ در انفجار پادگان کازرون به شهادت رسید؛«احمد» در عملیات قدس سه به شهادت رسید و پیکر مطهرش پس از 13 سال تشییع شد.«مسعود» در حین فعالیت مستندسازی برای صدا و سیما در قشم به لقاءالله پیوست و «حسین» که جانباز 70 درصد بود و در سال ۱۳۹۵ شهید شد. شهیدان «محمد که دامادم بودند و احمد مرادی» در دفاع مقدس مفقود و پس از سال‌ها پیکرشان شناسایی شد.


وی همچنین گفت: پدر شهیدان فهیمی نیز از رزمندگان و فعالان جبهه و دفاع مقدس بود که پس از تشییع پیکر «احمد» به رحمت خدا پیوست.


لازم به ذکر است؛ شهید «حسین فهیمی»؛ شهید شاخص سال ۱۴۰۰ استان فارس مستندهایی درباره مسجد و فعالیت‌های آن ساخته است. 


کانون فرهنگی‌هنری «شهیدان فهیمی» در سال 1383 در مسجد علی‌بن‌ابیطالب(ع) شیراز راه‌اندازی شده است و این شب‌ها میزبان اجتماع مردمی است. 


در حال حاضر عملیات بازسازی مسجد در جریان است که برای تکمیل نیازمند بودجه بوده و فعالیت‌ها به این سبب متوقف شده است .

پس از این دیدار و در راستای پیگیری مطالبه مادر شهیدان فهیمی، از این مسجد بازدید به عمل آمد و با ارائه گزارش حیدری، از اعضای هیئت امنای مسجد، حجت الاسلام‌والمسلمین «حسین امیدی»، مدیر ستادهماهنگی کانون‌های فرهنگی‌هنری و مرکز رسیدگی به امور مساجد استان فارس در جریان روند بازسازی و مشکلات پیش روی قرار گرفت.