کانون‌های مساجد و کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس تفاهم‌نامه همکاری مشترک امضا کردند
کانون‌هاي مساجد و کميته امداد امام خميني (ره) استان فارس تفاهم‌نامه همکاري مشترک امضا کردند

کانون‌های مساجد و کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس تفاهم‌نامه همکاری مشترک امضا کردند

با حضور مدير ستاد هماهنگي کانون‌هاي فرهنگي هنري مساجد فارس و مدير کل کميته امداد امام خميني (ره) استان، تفاهم نامه همکاري مشترک به امضاي طرفين رسيد.
شناسه خبر : 36844 تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۴۰۱ زمان انتشار : ۱۲:۳۲

به گزارش ستاد ارتباطات رسانه ای (فهما) از استان فارس، نشست امضای تفاهم نامه همکاری مشترک با حضور حجت الاسلام «حسین امیدی»، مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد فارس و «مرتضی موصلی»، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس امروز (25 فروردین) برگزار شد.


حجت الاسلام «حسین امیدی» در این جلسه گفت: نقاط مشترک خوبی بین دو نهاد وجود دارد و از شبکه عظیم کانون های فرهنگی هنری مساجد در سطح کشور، قریب یک هزار و 300 باب کانون در استان فارس فعالیت دارد و هر یک از این مراکز از عضویت خانواده ها، نوجوانان و جوانان مسجدی در محله خود بهره مند است که خود ظرفیتی برای اجرای برنامه های مشترک است.


مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد فارس با تاکید بر اینکه برای هم افزایی بیشتر با انعقاد تفاهم نامه و برگزاری جلسات کارشناسی می توان خدمات فرهنگی، اقتصادی و مذهبی به خانواده جامعه هدف ارائه کرد، اظهار داشت: با توجه به لزوم پیگیری تفاهم نامه به صورت عملیاتی، ما باید به سمت اجرای فعالیت های فرهنگی و برنامه های فکری نوجوانان و جوانانی که گروه مخاطب مشترک کمیته امداد امام خمینی (ره) و ستاد کانون های مساجد هستند برویم و فصل جدید را در این خصوص باز کنیم.


وی با ارائه پیشنهاد بازدید از فعالیت های کانون های مساجد و سرکشی از برنامه های ویژه خانواده های نیازمند، یادآور شد: در خصوص جلب مشارکت و کمک خیرین گسترش خوبی داشته است و همانگونه که از رسانه ها برمی آید در واقع فعالیت های خوبی با مساعدت اهالی مسجد و همت کمیته امداد امام خمینی (ره) استان انجام شده است و بحث های مختلف کمک های مردمی بسیار پرداخته شده است.


حجت الاسلام امیدی تاکید کرد: برگزاری جلسات منظم و کارگاه آموزشی ویژه جوانان و نوجوانانی است که فقر مالی دارند و در خصوص فقر فرهنگی نیز نیازمند کمک هستند و باید در اولویت قرار گیرند که در این راستا نخبه های فرهنگی مسجدی و روحانیون مبلغ بسیاری در این خصوص فعالیت دارند که می توان از طریق تعامل و ارتباط بیشتر با مسجد که پایگاه ثابت و معنوی موثر در رشد نوجوان و جوان است، می تواند مرکز فعالیت های آموز فرهنگی قرار گیرد.


وی با تاکید بر اینکه بسیاری از فعالیت ها با پیوست مسجد و احیای کارکرد های آن می تواند مثمر ثمر واقع شود، خاطرنشان کرد: گروه مخاطب ما بیشتر نوجوان و جوان است و در این راستا با انجام کار کارشناسی توسط 2 نهاد در سال جدید به نظر می رسد بتوان در نوع همکاری موفق تر عمل کرد که برای شروع می توان در سطح شیراز عملیاتی و سپس به کل استان تسری پیدا کند.

مسجد می تواند نهاد موثری برای توسعه بخش مردمی کمیته امداد باشد


براساس این گزارش، «مرتضی موصلی» نیز در این جلسه گفت: مجموعه کمیته امداد امام خمینی (ره) حسب هدایت هایی که مقام معظم رهبری داشته اند و مطالبه جدی معظم له، رویکرد محوری آن بحث توانمندسازی جامعه هدف خود است و در الگو و مدلی که مجموعه کمیته امداد دنبال می کند، توانمندسازی فکری و فرهنگی از جایگاه ویژه ای برخوردار و پیش نیاز توانمند سازی اقتصادی است.


مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس افزود: مسجد از زمان شکل گیری اسلام همواره محور و پایگاه بوده است و مقام معظم رهبری نیز همواره بر توسعه بخش مردمی کمیته امداد امام (ره) تاکید داشته اند و مسجد می تواند نهاد موثری برای توسعه بخش مردمی کمیته امداد باشد.


وی خاطرنشان کرد: شکل گیری بیش از 80 درصد از مراکز نیکوکاری با محوریت مساجد می تواند در راستای منویات مقام معظم رهبری موثر باشد و در این مجموعه نیز سعی بر این است که بتوانیم از این پایگاه معنوی استفاده فراوانی را برد.


موصلی با بیان اینکه اعتقاد داریم که مسجد می تواند پایگاهی باشد که به رشد معنوی و اجتماعی خانواده های نیازمند کمک کند، گفت: مجموعه کانون های فرهنگی هنری مساجد که دستاورد های ارزنده ای داشته است و فعالیت های خوبی اجرا می کند، می تواند یک ظرفیت و فرصت برای تحقق اهداف کمیته امداد امام خمینی (ره) باشد که در قالب تفاهم نامه، هدف گذاری و تعریف فعالیت ها می توان ظرفیت ها را برای اقدامات ارزشمند به میدان آورد و زمینه رضایت مردم فراهم شود.


خاطرنشان می شود، در پایان این جلسه تفاهم نامه همکاری مشترک در 9 ماده به امضا رسید که در این تفاهم نامه تشکیل کارگروهی متشکل از کارشناسان و نمایندگان طرفین برای پیگیری و ارائه گزارش آمده است.