همگامی کانونهای مساجد فارس با «بدرقه آفتاب»(22)
اعضای کانون «سلاله پاکان جهرم» در مسیر چهارگانه آفتاب را بدرقه کردند
به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگیهنری مساجد استان فارس و به روایت «محمدصادق بهمن زادگان»، مدیر کانون فرهنگيهنري «سلاله پاکان» مسجد صاحبالزمان(عج) جهرم ؛ در حالی که امت بزرگ اسلام و ایران در سوگ عمیق خود، مراسم وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی، حضرت آیتالله العظمی شهید سیدعلی خامنه ای(ره) را برگزار میکنند، کانون فرهنگی هنری «سلاله پاکان جهرم» با حضور مدیر و جمعی از اعضای فعال خود، در این مسیر پر از اشک و معرفت، در کنار مردم و عزاداران قرار گرفته است.

اعضای کانون سلاله پاکان، در راستای ادای احترام به رهبر شهید انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی خامنه ای و اعضای شهید خانواده آن بزرگوار و همراهی با ملت ولایی و انقلابی در این لحظات تاریخی، در شهرهای مختلف حضور یافتند. اعضای این کانون فرهنگی هنری در مسیر تشییع پیکر مطهر، در شهرهای تهران، قم، مشهد و همچنین در کربلای معلی حضور فعال داشتند تا در کنار عزاداران، در مراسم وداع با این رهبر بزرگ و در مسیر تشییع ایشان، قدم بردارند.

حضور این گروه در خاکهای مقدس قم، مشهد و کربلا، نشاندهنده پیوند عمیق کانون با مفاهیم انقلابی و عشق به رهبری است.
علاوه بر حضور در مراسمهای رسمی و تشییع، کانون سلاله پاکان جهرم تعهد خود به خدمت به مردم را در عملیاتیترین شکل ممکن به نمایش گذاشت. اعضای کانون با استقرار در موکبهایی که به منظور خدمترسانی به عزادارانِ «قائد شهید امت» برپا شده بود، به فعالیتهای خدماتی پرداختند. این عزیزان با خدمترسانی به زوار و عزاداران، در مسیر این مراسم بزرگ، خود را بخشی از جریان خدمت به دین و رهبر شهید انقلاب قرار دادند.

حضور کانون فرهنگی هنری سلاله پاکان در این ایام حزنانگیز، نه تنها یک حضور نمادین، بلکه تجلی عملیِ وفاداری به اصول و ارزشهایی است که رهبر شهید بر آنها استوار بود. این کانون با حضور در شهرهای مختلف و خدمترسانی در موکبها، نشان داد که هنر و فرهنگ، همواره در خدمت مظلومیت و عظمت رهبران حق است.