بازگشت 2 زندانی جرائم غیرعمد مالی به آغوش گرم خانواده با همت کانون «مسجد موسی‌بن جعفر(ع)» و گروه جهادی شهید جراحی شیراز
به برکت هفته دفاع مقدس صورت گرفت؛

بازگشت 2 زندانی جرائم غیرعمد مالی به آغوش گرم خانواده با همت کانون «مسجد موسی‌بن جعفر(ع)» و گروه جهادی شهید جراحی شیراز

مدير کانون «مسجد موسي‌بن جعفر(ع)» شيراز از آزادسازي 2 زنداني جرائم غيرعمد مالي با مشارکت خيرين و همکاري بچه‌هاي مسجدي، گروه جهادي شهيد جراحي و کانون همزمان با هفته دفاع مقدس خبر داد.
شناسه خبر : 78986 تاریخ انتشار : ۵ مهر ۱۴۰۵ زمان انتشار : ۱۲:۱۳

«علی بینایی حقیقی» در گفتگو با روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی‌هنری مساجد استان فارس با اعلام این خبر، گفت: با مشارکت اعضای کانون و خیرین برنامه کمک به آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمدمالی برنامه‌ریزی شد که همه مراحل جمع‌آوری کمک تا آزادسازی با همکاری بچه‌های مسجدی و گروه جهادی شهید جراحی و کانون «مسجد موسی‌بن جعفر(ع)» شیراز صورت گرفت.


مدیر کانون فرهنگی‌هنری «مسجد موسی‌بن جعفر(ع)» شیراز افزود: با جلب کمک‌های نقدی خیرخواهانه خیرین و خانواده‌های اعضای کانون، 2 زندانی جرائم غیرعمد مالی که سرپرست خانواده هم هستند، به آغوش خانواده برگشتند.


وی خاطرنشان کرد: این حرکت در راستای گرامیداشت هفته دفاع مقدس۱۴۰۵ به نیابت از قائد امت رهبر شهید، شهدای محور مقاومت، شهدای دفاع مقدس و تجدید بیت با سومین رهبر انقلاب اسلامی ایران برنامه ریزی و انجام شد.


مسئول گروه جهادی شهید جراحی افزود: با صدور لوح تقدیرهایی با امضای مدیرکل زندان‌ها و مدیر نمایندگی ستاد دیه در استان از این حرکت اعضای کانون و گروه جهادی شهید جراحی تقدیر به عمل آمده است.